Turridning på islandshäst

Weekend med turridning och boende i stuga på bondgård

Välkommen till några härliga dagar med turridning och boende mitt i vår ekologiska bondgård.

Dag 1 har du möjlighet att checka in från kl 15.00. Passa på och njut av tystnaden och stillheten här på Rocklösa och varva ner inför kommande dagar. Vi kommer gärna med förslag om du vill vara mer aktiv redan vid ankomst.
Dag 2 kan du unna dig en lång sjön sovmorgon innan du kl 10.30 tar bilen och åker över till islandshäststallet. Här bedriver ägarna både avel, tävlingsverksamhet och turridning. Under en mysig och avkopplande vistelse tillsammans med islänningar får du både uppleva den fantastiska samvaron med hästarna, en underbar tur i markerna och en avslutande fikastund. I minst tre timmar stannar du på hästgården och efter en skön dag utomhus återvänder du till Rocklösa och ditt boende.
Dag 3 har du som vill veta mer om Rocklösa och djuren en möjlighet att följa med på en gårdsvandring och resten av dagen disponerar du efter eget önskemål. Kanske en vandring i närområdet, eller shoppa i vår gårdsbutik, hyr vår flotte för en tur på sjön eller bara njut av att vara på gården. Utcheckning senast kl 14.00.

 

Du, familjen eller vänner bor med självhushåll i en av våra stugor. Det finns två olika på gården där man i den ena kan vara max 4 personer och i den andra max 6 personer. Båda stugorna är utrustade med nyrenoverade fina badrum och rejält utrustade kök med matplats. Utanför hittar du mysiga uteplatser med möjlighet att grilla. Läs mer om dem under boende. Vi har en gårdsbutik där du kan köpa dina frukostägg, viltkött eller korvar att lägga på grillen samt marmelader, saft och mycket annat gott.

Pris:
1-2 personer 5.510:-
3-4 personer 7.770:-
5-6 personer 9.990:-   

 

Innehåll:
Turridning på islandshästar med guide
Fika på hästgården med smörgås
Boende i stuga med självhushåll och två övernattningar
Guidad gårdsvandring

Tillval:
Lakan och handdukar 180:-/p
Städning 1.000:-/stuga

Välkommen att boka via 070-550 11 49 eller paket@rocklosa.se.

Maxvikt 90 kg
Nybörjare tas emot, lägsta ålder 10 år
Är du under 10 år krävs det att du är ridvan

Bokningsbart med valfri ankomstdag under perioden
1 april – 30 juni och 1 september – t o m allhelgonahelgen

Tips på annat att göra vid er vistelse:
– Hyr vår flotte för en magisk tur på sjön. Vill ni grilla på sjön bokar ni även grillen.
– Besök vår gårdsbutik med ägg och fårskinn från gården och ibland grönsaker under hösten. Vilt, korvar, oljor, marmelader mm från andra sörmländska mathantverkare
– Vandra en konstpromenad på ca 2 km med verk från ca 35 olika konstnärer
– Hyr en av våra mountainbikes och ta en cykeltur i omgivningarna